Trivsamt, men rörigt i trafiken!


Körde in och träffade en student kl. 12. När vi suttit och pratat en halvtimme körde vi ner till Södra husen och träffade de övriga studenterna. Det var få där. Trevligt som vanligt och speciellt nödvändigt att de får träffas och tala om sina uppsatsämnen. Nästa vecka skall vi ha en träff då vi skall samtala om alla uppsatser, för att de sen fram till examinationen nästa år i januari, skall bli färdiga.

Efter dessa timmar, träffade jag en ytterligare student som skriver examensarbete på C-nivån.

Körde hem, långa köer, stillastående tung trafik och en olycka på andra körbanan. Men det rullade på även om det var i 15 km/h fram till Fredhällstunneln. Då lättade trafiken. Det hade hänt någonting där, för ambulans körde med blåljusen iväg några kilometer före den.

 Kategorier:Vardagen

Lämna en respons

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: