Sommar och semester


Nu är det sommar och snart semester. Brukar ta semester direkt efter midsommar, men i år skall jag resa till Kreta i september, så det blir en vecka senare nu i sommar. Har några handledningar nästa vecka. Men för övrigt är det några bedömningar kvar och FoU-tid som gäller.

Planerar att bila runt i Sverige i sommar. Kanske jag kör till Oslo – men har inte bestämt mig än. Har öppnat en reseblogg, så den som känner sig hågad och inte har något bättre för sig, kan följa med :). Tänkte börja med att köra upp till Karlstad, sen är allt möjligt. Blir det Oslo eller Åmål ner till Vänersborg eller Göteborg? Ha en planerad resrutt brukar aldrig fungera för mig. Vi får se vartåt det bär.

Skall använda semestern till att läsa Kant och skriva examinationen som inte blev av på grund av viktigare saker att fokusera på. Har en del skönlitterära böcker som jag kan välja mellan och en färdigskriven egen bok som fått mogna till sig i några år på skrivbordet och som jag skall fundera på att sända till något förlag eller ge ut själv. Men, vet inte om jag orkar med att arbeta med manuset. Behöver vila, resa, läsa böcker och ta det lugnt. Vill egentligen inte göra någonting!Kategorier:Vardagen

2 svar

  1. Sverige är underbart alla tider på året. Inom kort ska jag och min sambo ut med bil runt om i landet, kanske söderut mot Berlin, mot Oslo eller runt i Danmark. Stora hotellet i Karlstad är ett måste! Vi älskar också att roama runt och utan direkt mål. Tack för dina trevliga blogginlägg och trevlig sommar, Monika!

    Gilla

  2. Trevlig sommar till dig oxå!

    Gilla

Lämna en respons

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: