Bedömer tentor


Ligger efter på grund av sjukskrivningen, samt att jag fick lite merarbete förra veckan. Men nu är jag iaf i full tjänst och mår mycket bättre. Smärtan är dock kvar som en ständig påminnelse om att inte stressa då det blir värre. Gillar inte att se mig själv som sjuk. Bedömer tentor och fältstudieuppgifter, som skall vara betygssatta senast på måndag och inrapporterade i Ladok. Och när det är klart väntar ytterligare 22 tentor i en annan kurs, som skall läsas och bedömas. För övrigt händer inte så mycket. Försöker nå kollegor, men lyckas inte så bra. Alla är strängt upptagna. 🙂

Läser om fusket på Karolinska institutet och det ser ut att vara (eller bli) en riktig skandal. Det riktas en hel del kritik mot hur det går till inom den akademiska världen och man efterlyser externa utredare och t.o.m. polisiära utredningar i allvarliga fall. Läs vidare Kalla in polisen ….

På tal om polisen så klampar Dan Eliasson ånyo i klaveret, då han säger sig bli överraskad. Läs vidare Har blivit överraskad ….

Trist väder idag – det jag kallar för icke-väder. Inget händer!

Men vad är det i jämförelse med hur det är i Syrien.

Se den chockerande filmen om staden Ohms!

470000 döda sen 2011

Vi måste prata om människoliv

  • Lite undangömd, och med en otydlig rubrik, släpper brittiska tidningen The Guardian sin exklusiva artikel om den chockerande rapporten från Syrian Centre for Policy Research, SCPR.
  • Den ideella organisationen har genom idogt uppgiftssamlande på syrisk mark kommit fram till att det inte alls är strax över 250 000 människor som har dött i krigets Syrien, som FN:s högkommissariat för mänskliga rättigheter har uppgett.
  • Det ska vara 470 000 människor.
  • Nästan en halv miljon människor.
  • Nästan ett helt Göteborg.


Kategorier:Vardagen

Lämna en respons

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: