Ny vecka igen …


Halt ute idag, men inte mycket snö på bilen och ingen is. Med tanke på snön som föll i flera omgångar i går kväll trodde jag det skulle vara mer. Körde och hämtade min bok av Fareld och handlade. Handlade, vilade en stund och fick samtal från en student som jag bestämt tid för en intervju. Hon skriver ett examensarbete på annat universitet. Skall bli spännande att läsa vad hon kommer fram till.

Några timmar senare hade jag telefonhandledning. Har bedömt några examinationer, men resten av dagen har jag vikt åt Farelds bok. En ganska tjock bok med njutbart innehåll, som jag läst 30 sidor i.

Dagen har gått!

Snart är det jul!Kategorier:Vardagen

Lämna en respons

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: