Omväxlande dag


Igår kom jag iväg snabbt, då parkeringsplatsen var körbar. Skulle in tidigt för att närvara för första gången i en nyskapad forskningsgrupp. Föreläsaren var sjuk, så det blev inställt, men vi som hade kommit, satt en timme och diskuterade traditionalism, genusproblematik och mångkulturalism.

Därefter hade jag handledning. Studenten fastnade i trafiken och vi fick bara 25 minuter på oss, men bestämde oss för att ha telefonhandledning före jul.

Kurs klockan 13 på vilken jag gick igenom Bourdieus teori och Foucaults diskursbegrepp. Slutade något tidigare då jag hade en ytterligare handledning kl. 15.30. Men studenten kom tio minuter före så vi startade på en gång.

Körde hemåt kl. 16.30

Idag har jag suttit framför datorn sen kl. 9.00 och svarat på mail, samt läst igenom ett uppsatsmanus på 46 sidor.

Då jag inte hann med att lämna in politiktentan igår, och fått förlängd tid, kan jag nu använda den bok jag sänt efter – Victoria Farelds bok Att vara utom sig inom sig. Och fick precis nu meddelande om att den är på väg till mig. Yippie! Har precis blivit klar med Hobbes centrala tankar … men hinner läsa en del ur Leviathan under helgen.Kategorier:Vardagen

Lämna en respons

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: