SnökaosLärare och föreläsare har inte kunnat komma till jobbet i tid och ibland inte alls. Köer på Essingeleden och insnöade bilar, försenade pendeltåg och bussar som inte kommer fram. SvD Jag ser knappt ut genom fönstren – en halvmeter snö har samlats på fönsterblecken och några decimeter på bredden. Och så här ser det ut på uteplatsen.

DSCN4480

Ännu en gång har jag tur som inte har varit tvungen att ge mig ut i snökaos. Okey, jag dricker neskaffe, för mitt kaffe är slut och saknar lite annat, men det står jag ut med. Igår var jag på jobbet hela dagen och idag hade lika gärna kunnat vara igår. Och snöar gör det fortfarande.

Nu läser jag ett tåg har spårat ur och skolor har stängts.Kategorier:Vardagen

Lämna en respons

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: