Hemarbete mm.


Helgen har jag tillbringat den mesta tiden framför TVn och tittat på Saltön. Den första säsongen såg jag aldrig så det var kul att titta. Annat jag har gjort är att läsa igenom ett examensarbete i pedagogik III. För övrigt har jag haft ledigt.

Förmiddagen idag har mest handlat om mail-korrespondens och lite annat som har med det administrativa att göra, vilket innefattar Ladok och Mondo. Det gäller att hela tiden hålla koll, följa upp och dokumentera. Om jag inte för över mailkorrespondens i en mapp på Mondo, försvinner de i mängden av mail. En del av det som ingår i uppdraget jag har kommer jag få ta itu med nästa termin. Jag väntar på att få ett tjugotal kompletteringar av olika slag. Det här tar tid, men är samtidigt tillfredsställande, då det innebär att studenter blir klara med sina kurser och i många fall med sin lärarexamen.

Under eftermiddagen skall jag arbeta med min tentamen i politisk filosofi, som skall lämnas in senast på fredag. Det här är studier som har betydelse både för min forskning och min yrkesutövning. Tack och lov har jag tid utlagd för detta, men många gånger svår att kombinera med undervisningen. DEN går ju alltid före allt annat. Har ett examensarbete nu på mitt bord som jag skall läsa igenom. Uppsatskurs om någon dag, och handledningsträff. Lite blandad kompott.

Har ju slutat att debattera, men fick ett återfall igår. Och känner återigen hur meningslöst det egentligen är, då positionerna är fastlåsta. Det blir bara en rundgång av allt som redan en gång har sagts i ämnet.

 



Kategorier:Vardagen

Lämna en respons

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: