Promenix


Ibland måste man gå en promenad, vilket jag gjorde då jag glömde bort tiden och missade därmed att åka till Vita tornet. Det var riktigt kyligt i förmiddags, men det var klarblå himmel. På eftermiddagen blev det behaglig värme. När det inte är så varmt kan man gå längre. Men när luften är så kylig att man inte behöver röka för att tro att man faktiskt gör det, för varje utandning man tar, ja då är det inte lika kul. Men, man kan inte räkna med att det alltid är varmt i Grekland och speciellt inte i norra delen. Med tanke på den klädgarderob jag har med mig, visar just på en medvetenhet. Solen vill jag se i vilket fall, vilket jag gjort varje dag.Kategorier:Jul och Nyår Saloniki år 18/19

Lämna en respons

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: