Framme i Saloniki


Glömde bort alltsammans som hände på säkerhetskontrollen, när jag väl kom till gaten (efter att gått åt fel håll). Ett bloss och lite prat med några som skulle ”hem” och på ”semester i Kilkis. Sen boarding och in på planet. Det tog ganska lång tid, innan vi kom iväg. Resan var så gott som turbulensfri, inte ens när vi startade. Allt var bra. Personalen var dock inte lika tillmötesgående som de brukar vara. De hade en del besvär med för stort handbagage. Men det kan räcka med att en ur laget inte är samstämd med de övriga, så kan det påverka alla.

Landningen gick bra, turbulens som vanligt, men jag har varit med om mycket värre. Temperaturen var 17 grader och lite molnigt. Tog ett bloss efter att fått bagaget och en taxi. En äldre herre, som tog en omväg på slingrande gator i områden jag knappt visste fanns. Vad, varför och hur. Var kommer jag hamna? Till slut när vi kom till en plats jag kände igen, frågade jag om vi snart framme. Han pekade åt ett håll och efter några kvarter kom vi in på Odos Lagkada. Fick förklaringen att det var problem i centrum.

Kostas var i tjänst och det är alltid trevligt att se honom. Checkade in och upp på mitt rum. Beställde frukost genom room service. Det var ju söndag och alla butiker är stängda. Rummet saknade ett bord, men de kom snabbt upp med ett. Tyvärr glömde jag ta en bild för frukten hade de lagt upp mycket fint, apelsin, kivifrukt, bananer och en stor tallrik med yoghurt, men jag glömde bort att be om honung.

Upptäckte att jag kan se TV4play utomlands. Vad som gäller är att man genom mobilt bankID, kan visa att man är folkbokförd i Sverige. Men det fungerade inte. Försökte flera gånger. Efter några timmar försökte jag igen och då startade jag om mobilen. Då fungerade allt.

Tog det lugnt resten av dagen och kvällen! Då det regnade och blåste, men det gick över under kvällen. Somnade med datorn i sängen.

Fel
Den här filmen finns inte

 Kategorier:Kavala/Saloniki Jul och Nyår 19/20

Lämna en respons

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: