Fick inspiration idag ….


Foto0615I slutet av oktober skall uthyrningsdelen i min lägenhet renoveras (efter 42 år) och trots att det skall bli kul, kändes det idag som något oöverstigligt. Men så fick jag inspiration när jag talade med en vän till mig, som gav mig lite råd om hur jag skulle gå tillväga. Helt plötsligt verkade det så enkelt. Nu har jag flyttat ut både mina böcker och alla Dvd och när det nu blivit gjort känns det inte så svårt att hinna med resten. Har ju tid på mig. Det blir lite rörigt i den övriga delen av lägenheten. Men det är överkomligt. Ett problem är emellertid att under den där veckan har jag inte någon TV. Min gamla tjockTV (som snart är 17 år gammal, flyttar man inte så enkelt på. Så, antingen får jag vara utan TV, eller också bo på hotell eller helt enkelt köpa en TV. Det blir billigare att köpa en TV än att bo på hotell, så det alternativet försvinner. Men utan TV en hel vecka – nja. Det går ju, men det blir trist. I Grekland kan jag vara utan TV i 6-7 veckor, men hemma knappt en dag. Skall åka upp till NetonNet och se om det finns någon mindre TV som inte är lika dyr som en hotellvistelse :-). Vad mer är att jag skall sova i en ihopfällbar säng i stora rummet. Känns faktiskt lite spännande. Annat som är bra under renoveringen är att målarna har en egen ingång. Jag behöver inte gå upp i ottan varje morgon. De kan komma och gå som de vill.

Jag har en tendens när jag startar något att viljan att fortsätta är större än orken. Men jag släppte tankarna på att fortsätta och tittade på Dragons den istället. Skall fortsätta följa mitt motto – Gör inte idag vad du kan göra i morgon! Skall dessutom upp rätt tidigt i morgon. Vill gärna se blodmånen i natt, men det får vara. Fast jag sov länge idag, så jag kanske inte kan somna i alla fall. Men har jag otur så har månen vandrat runt husknuten.

Var och handlade idag och när solen är framme märks det att det är höst. Om inte annat för att den ligger mycket lågt på himlen. Tog en bild, men vindrutan var lite dammig, så den blev inte så bra.Kategorier:Vardagen

2 svar

  1. Hej, du kan väl titta på TV i datorn!

    Gilla

Lämna en respons

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: