Dag 27 -Nu är jag lite sur på Siri och Sigge..


… vilket naturligtvis är fullständigt irrationellt. Jag hamnade mellan dessa två och fick två smällar av Siri och en klo på insidan av vristen, en decimeter från fotknölen. Det blödde ymnigt, jag spolade rent, tror jag tog tvål, men är inte säkert. Ett rivsår som var litet och ytligt, 2×1 mm. Kanske inte så mycket att bråka om. Tvättade rent med handsprit. Och, så kom nästa tanke. Stelkramp. När jag googlade blev jag lite skärrad, för rivsår stod med. Ringde 1177 utland, som bedömde att sannolikheten var liten, men rekommenderade läkarbesök. Blev kopplad till 1177 i Sverige, som gav samma rekommendation. På grund av stället klon kom in.

Så, jag ringde läkaren som är knuten till svenska huset och en halvtimme senare var jag nere på mottagningen. Och det fanns bara ett besked – stelkrampsspruta. Vad hade jag för val. De håller ju till i trädgården och i rabatterna.

Han ringde jour-apoteket, följde mig dit och gav mig sprutan där. Sen gick vi tillbaka och han bjöd mig på en cappucino på MeliArtos, som ligger bredvid mottagningen, och så satt vi pratade rätt länge om allt mellan himmel och jord. Eftersom han arbetar under vissa tider i Sverige, följer han med vad som händer. Vi pratade om valet rent allmänt, om covid19-vaccinationer, att Tegnell hade rätt strategi, men även om läkarens sommarhus, barn osv.

Men jag är fortfarande lite sur på katterna, för att de ska bråka med varandra, även om jag fick en trevlig pratstund med läkaren.

Även om det är irrationellt.Kategorier:*Kavala 2022*

Lämna en respons

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: