Dag 20 – Fullmåne och rastlöshet


Φανταστικός

Har umgåtts en hel del med övriga gäster under de senaste två dagarna. Det blir så när huset är fullt. Två gäster kom i torsdags på första våningen. Men, jag har även varit ganska rastlös dagarna efter bestigningen till borgen. Sovit för länge, samt hittat på att göra allt annat än att arbeta med manuset. Allt, som man egentligen, inte tycker är så viktigt i vanliga fall. Nu blir diskningen otroligt viktigt. Jag har väl kommit till en punkt då jag är otroligt trött på att redigera, korrekturläsa, och språkgranska. Och det är inte klart än.

Jag som vill fortsätta med mitt manus om livet i Neapolis. Har nästan glömt bort vad de 120 sidorna handlar om.

Katterna mår bra. Tre ungar som gömmer sig i buskarna, utom när det vankas mat. Då kommer de springande om man är på tillräckligt långt håll. Mycket skygga, vilket är bra. Siri har flyttat in för gott. De utforskar tomten. Och Siri ligger ibland på ett stenblock och vakar sitt revir. Signe är accepterad, men de håller fortfarande avstånd till varandra.

Ikväll är det en magisk kväll, fullmåne och ljummet på terrassen.

Och så är det valdag i morron. Ödesval?Kategorier:*Kavala 2022*, Från manus till bok

Lämna en respons

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: