Rodengymnasiet, Norrtälje


Inte ofta jag åker till Norrtälje. För första gången sen 1989 var jag i dessa trakter. Då tog det evigheter med buss på slingervägar. Nu är det mestadels motorväg och huvudled. Och fort går det. Men varför går det alltid fortare tillbaka än till något? Köer var det inte några problem med heller – körde över Frescati. Lite köer när jag körde hem.

Om det inte hade blåst så hårt hade jag sett lite mer av Norrtälje, men det gick inte att vara ute. När jag kom till Rodengymnasiet som var enkelt att hitta till var klockan två. GPS är fantastisk. Blev lite osäker, så jag körde in till ett köpcentrum. Tittade i GPSn och Voila – jag var bara någon km från gymnasieskolan. En liten blå pil som blinkade glatt var jag befann mig och att jag var nära.

Parkeringsplatser fanns det gott om och jag åt lite i bilen, och var inne på FB en halvtimme innan jag gick in i skolan. Den var tom, då de eleverna hade friluftsdag. Men på grund av blåsten fick de blåsa av korvgrillningen. Samtal en timme och så var jag på väg hemåt igen. Förutom köer ut från Norrtälje på grund av alla rödlysen, så gick det fort, som sagt.

Rodengymnasiet är kommunalt – det enda kvar i den här trakten. Här kommer några bilder av en stor och fin skola. Denna gång tagna med en riktig kamera, förutom lunchbilden som är tagen med surfplattan.

Huvudentren

Huvudentren

DSCN4778

Korridor med massor av toaletter 🙂

En av paviljongerna

En av paviljongerna

En annan vinkel

En annan vinkel

Tunga moln :-(

Tunga moln 😦

 

Min lunch ;-)

Min lunch 😉

 Kategorier:Skolbesök

2 svar

  1. Tack för igår och kul att du dokumenterar dina besök! Rodengymnasiet är verkligen en fin skola 🙂
    Hälsningar Marianne Östergren

    Gilla

  2. Tack Marianne
    Det var ett givande besök och visst är skolan fin 🙂

    Gilla

Lämna en respons

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: