Hur man nu ser det!


ATT00002 (1)Tjugofyra dagar låter mer än tre veckor och tre dagar! Det beror helt och hållet på hur man ser det. Men mycket längre än drygt tre veckor är det inte kvar till semestern. Majmånad har gått otroligt fort. Det är en del jag måste fixa innan jag reser. Det är bra att jag får resa runt lite i tjänsten, för då går tiden fortare. Nästa vecka skall jag till Norrtälje och Eskilstuna och veckan därpå till Danderyd och tillbaka till Arlandagymnasiet. Har heller inte en bunt med examinationer som måste läsa och bedömas. Och nu är grupphandledningen klar och kvar är någon enstaka enskild handledning. Jag får mer tid och ro att fokusera på forskningen, samt på att växla om från ett svenskt till ett grekiskt liv.

Den här bloggen kommer ändra skepnad under tiden jag kommer vara i Kavalla. Min ambition är att skriva ett inlägg varje dag. Men allt beror på hur det är med internetmottagningen i huset. Vi får se!Kategorier:Kavalla2014

Lämna en respons

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: