Lat idag ….


Har inte arbetat så mycket idag, som under de tidigare dagarna. Det har varit så vackert väder, speciellt från lunch till middag, så jag har tagit tillvara på solen. Det har inte varit så varmt, och ibland kommer isande vindar av lite starkare styrka. Men, arbetat har jag gjort, gått igenom en del i manuset, korrigerat och utvecklat. Visst får jag vänta med, då jag inte har det material som behövs. Men hittade iaf Staten i biblioteket och det är en viktig dialog.

Har även tvättat lite kläder, fått en extra kudde då en blir för platt och beställt mer av näringsdryckerna, som jag hämtade kl. 19 ikväll. Under någon timme var jag totalt ensam i huset. Alla fem var ute. I morgon skall det komma en hel del nya gäster och tre åka hem, så huset blir fullt framöver. Det skall bli kul att se vilka som kommer.

Har lärt mig lite fler grekiska fraser och då och då går det riktigt bra att kommunicera på grekiska, men det sätter alltid stopp vid någon tidpunkt, då jag snöpligt måste säga Den katalaveno (jag förstår inte). Grekerna är mäkta imponerade över att jag försöker tala grekiska – hehe. Nåja! De blir imponerade om man uttalar Eucharisto poly rätt! Men det ger mig trots det självförtroende. Omorfo träffade jag idag och hennes projekt är att lära mig nya fraser. Hon lärde mig en fras, som jag kom ihåg ända tills nu när jag skriver. Så är det! Det märkliga är att jag förstår mer vad de säger. Och jag har inte övat på grekiskan sen jag var här sist. Det verkar som om det ligger och arbetar någonstans i hjärnan, så det mognar ifred. Roligt och gåtfullt är språklig förmåga.

Men vet inte vad jag sysslar med i sömnen. Vaknar varje morgon, med att allt i sängen är en enda röra. Snart ramlar jag väl ur den. 🙂

Lyckades fånga en bild på en mås idag av ren och skär tur. Sen satt jag med kameran och väntade på fler måsar, men då var alla som bortflugna.

20160609_193909.jpg

 Kategorier:Kavalla2014

Lämna en respons

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: