Väntan


DSCN512508.00 Sitter nu framför datorn efter att ha sovit ostört hela natten, inga ljud, 23 grader i rummet och inga kliande myggbett. Har varit nere och ätit frukost. Det är en fantastisk frukost de serverar på hotellet – allt finns. Man skulle kunna sitta och äta i timmar om man vill och orkar. Har fått sen utcheckning, vilket gör att jag kan ta det lugnt idag och åka direkt till flygplatsen.

14.30 Idag sitter jag mest med mitt manus och redigerar det. TVn är på och jag sitter ute på balkongen. Den ligger i skugga nu, men solen är på väg att komma in på den. Klockan fem skall jag vara ute från rummet. Kanske jag stannar kvar på hotellet någon eller några timmar innan jag åker till flygplatsen. Vi får se hur jag gör. Sitta där i 4-5 timmar är inte heller så kul. Det är lite drygt, men alternativet i går skulle blivit flera mellanlandningar och kanske mer än 8 timmar på flyg och flygplatser. Det här alternativet är bättre, trots väntan ….!

Har packat om så det blir färre saker att bära, när resväskorna är incheckade. I Kavala packade jag lite hur som helst, då mycket skulle upp igen efter ett par timmar. Men nu är jag nöjd :-).

Tänker en del på Kavalla och på mitt rum som nu bebos av en annan gäst. Det kändes till slut som mitt rum och att det alltid skulle vara det, fast jag intellektuellt mycket väl visste att det inte var så.Kategorier:Kavalla2014

Lämna en respons

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: