Sån´t händer …


20160609_193909.jpg

Lyckades fånga en mås på bild av ren och skär tur.

Vaknade sent idag. Klockan var sju och jag missade larmet kvart över sex. Alla var i farten, då tre av gästerna skulle till flygplatsen och Stella och Eva-Lina förbereda för nya gäster. Fint väder, men fortfarande nordanvind.

Igårkväll upptäckte jag att en timmes arbete var försvunnet ur dokumentet, som jag försökte rekonstruera, men tröttnade efter en stund. Det brukar aldrig bli lika bra, men kanske jag skall vända på det, och tänka – Det kommer bli bättre :-). Så nu blir det att spara oftare och speciellt när jag går ifrån datorn, vilket jag uppenbarligen inte hade gjort.

Datorn hade stängt av och ett meddelande om startar om snurrade i några minuter. Jag stängde av datorn och loggade in igen. Vet inte vad som hade hänt, som bidrog till att den stängde av. Nåväl! Huvudsaken är att det inte var något värre.

Peppar, peppar!

 Kategorier:Kavalla 2016

Lämna en respons

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: