Samvaro och ”turturduvor” …


Har kommit av mig lite med jobbet. Fredag och lördag, med nya gäster. Roligt att samtala med dem, men nu måste jag börja igen. Några dagar till med manuset, och sen boken som jag åkte hit för att göra klar.

Idag har samtalen avlösts ända sen i morse, men har ändå försökt att läsa ur mitt utskrivna manus. Men, somnade nästan på altanens solsida. Har varit och handlat så allt finns i morgon, då allt är stängt. Igår köpte jag i en ny affär som Peter och jag åkte till, en rosévin, sex Fix och sex Mythos, samt te och slutligen hårgelé som jag egentligen åkte med för att köpa.

När jag gick upp för att skriva ut manuset, såg jag från övre altanen följande gulliga ”turturduve”par, som verkar ha tvångsförflyttats från träden av skatorna som de bråkade med förra sommaren till vår pinje. Nästan i jämnhöjd med där jag stod har paret nu fixat ett lite bo. Ibland flyger de ner till oss på nedre altanen.

20160611_125744-2-1

 Kategorier:Kavalla 2016

Lämna en respons

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: