Arlandagymnasiet, 3-partsamtal och utspring


Det kunde inte bli ett bättre tillfälle än att åka till Arlandagymnasiet samma dag som treorna blivit klara. Men det visste jag inte om. Tidigt i morse fick jag information om att det kunde bli problem med parkering och att det fanns en vid idrottshallen bredvid själva skolan. Men, det innebar att jag körde hemifrån redan tjugo i elva, för att vara på den säkra sidan. Kom dit klockan tolv, åt lunch i bilen och gick sen runt i skolan tog en del foton innan 3-partsamtalet.

Platsen för utspringet

Platsen för utspringet

Inifrån skolan

Inifrån skolan

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Innan jag kom in i skolan kände jag på fler portar men de var låsta och gav upp då jag såg följande meddelande ( se nedan). Det fanns inget annat att göra än att gå runt hela huset till huvudentrén

Stängt

Stängt

Huvudentrén

Huvudentrén

 

 

 

 

 

 

 

 

 

… och upptäckte att här stod alla lastbilar med flak .. Jag tog aldrig studenten, så lite avundsjuk blir man.

DSCN4817 DSCN4826 DSCN4825

 

 

 

 

 

Sen var det dags för samtalet. Stämningen inne på skolan ökade ju närmare utspringet kom … och jag gick runt och tittade på de utrymmen jag missade förra gången. Det är en verkligt vacker interiör.

Gatuplanet och fiket i det öppna taket

Gatuplanet och fiket i det öppna taket

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

När det var dags att köra hem, hade lastbilarna åkt iväg (missade det) och folk började lämna platsen. Och det var mycket folk och köer den vägen jag kom ifrån, så jag tog bakvägen istället. Klockan var halv tre när jag körde därifrån och trodde att det skulle bli bättre än förra gången att köra hem. Men det blev värre … Kom inte hem förrän kl. var tio i fem. Mellan Kista och Norrtull tog det drygt en timme – avstånd ca 1.2 mil.

DSCN4828 DSCN4831 DSCN4830

 

 

 

 

 

 

Sammantaget var det en mycket trevlig dag.Kategorier:Skolbesök

Lämna en respons

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: