Rekarnegymnasiet, Eskilstuna


happy2Min tanke var ju att resorna till Norrtälje och Eskilstuna skulle ske när det var varmt och solsken. Men idag var det än värre än i går, när jag körde till Eskilstuna. Det blåste så hårt på motorvägen, att jag ibland var tvungen att hålla hårt i ratten.

005Dagen började med att bli helt klar innan jag hade trepartsamtal via telefon med en student i Östersund, för att när det var klart släcka ner allt och ge mig iväg och tanka bilen och sen köra ut på E4/E20 med förhoppningen om att det inte skulle bli broöppning i Södertälje.

Allt gick som på spår. Kom fram till avfarten mot väg 53 efter en timme och allt gick bra tills jag inte visste var jag befann mig. Stannade vid en mack, kollade efter den blå blinkande pilen i GPSn som ledde mig rätt. Kom fram till Rekarnegymnasiet. Precis när jag slog av motorn, fick jag ett SMS. Klockan var då tio i ett och jag träffade studenten och handledaren för ett trepartsamtal.

Rekarnegymnasiet är otroligt fint och studentutrymmet är som en mindre galleria, med bibliotek, fik och lite annat. Tyvärr glömde jag totalt bort att fotografera, men får skylla det på blåsten.

Ja, nu är det inte så många samtal kvar, ett på telefon, ett i Danderyd och ett avslutande på Arlandagymnasiet. Fram till idag har det varit mycket roligt och givande att komma på besök ute på skolorna. Det är synd att tillfällena är så få för min del, då jag inte har kurser på vilka VFU-besök ingår.

RekarnegymnasietKategorier:Skolbesök

Lämna en respons

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: