Drygt 18 dagar


Aristoteles

Aristoteles

Nu är det drygt 18 dagar kvar till jag kör ut till Arlanda för att flyga ner till Thessaloniki. Det börjar pirra ordentligt inom mig när jag inser att jag snart skall åka ner till Kavalla och vara där i 6 veckor och tre dagar. Men börjar också bli klar över att det är en del jag måste börja fixa så inte allt är kvar till sista minuten. Är uppbokad i tjänsten i fyra dagar till. Därefter finns inte några inbokade möten, inte heller några examinationsuppgifter eller uppsatsmanus som skall bedömas eller läsas igenom för synpunkter, vilket ger mig lite mer frirum än jag haft under maj-månad. Då kan jag både göra allt klart till resan, samt avsätta tid för min forskning.

Min tanke var att jag skulle hinna få lite färg innan jag kom ner, men som vädret är just nu, ser det dystert ut. Men, man vet aldrig. Det kanske snart blir kanonväder. Nåväl, jag skall inte åka ner för någon solsemester, utan på en arbetsvistelse under vilken jag hoppas bli klar med min bok.

Jag har aldrig vistats i grekiska Makedonien, så mycket blir nytt. Och det är väl i det spänningen ligger.Kategorier:Kavalla2014

Lämna en respons

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: