Elva dagar kvar …


Elva dagar kvar tills jag kör till långtidsparkeringen för vidare transport till Clarion Hotel på Arlanda flygplats och sova över. Om det nu blir så mycket sömn, med tanke på tiden – kl. 06.15. Men fördelen är att vi landar runt kl. 10 grekisk tid. Ja, jag skall fira jul- och nyår även i år i Saloniki. Förutom det, är planen att skriva, samt att besöka en hel del platser som jag inte har hunnit med.

Men fram till dess, måste jag bli klar med texten om Heidegger, som jag inte hann med på grund av sjukdom och konferens i Västerås. Den måste bli klar för att artikeln jag skriver är beroende av kunskap om hans tänkande kring förhållandet mellan samvetet och mannet.

Jag återgår till texten och önskar alla en fortsatt trevlig söndag!Kategorier:Jul och Nyår Saloniki år 18/19

Lämna en respons

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: