Totalkrasch


I förmiddags kraschade min dator. Dock försvann helt och sen kollade jag in chrash loggarna och alla program hade kraschat. Varje gång jag startade ett program, avslutades direkt. Sex år gammal dator och det var inte överraskande. Har väntat länge på det, men ovälkommet inför helgerna. Men, jag körde till netonnet och köpte en billig dator tills vidare. Kan ju inte var utan dator. Och alla datorer är säkerligen bättre än den jag hade.Kategorier:Vardagen

Lämna en respons

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: