Ett litet genombrott


Nu har jag nått ett litet genombrott i arbetet med examinationsuppgiften i Estetik. Under Jurassic Park igårkväll, satt jag och skrev och då hände något. Men jag känner mig inte helt nöjd. Och känner hur tiden börjar rinna ut. Den skall vara inlämnad på måndag. Jag analyserar Monets målning The Stroll och Vivaldis komposition Vintern. Efter att min egen tolkning var klar hittade jag en liknande på youtube av Vintern. Här är fullversionen!Kategorier:Vardagen

Lämna en respons

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: