Tentor och undervisning


Den här veckan har dominerats av bedömning av tentor och jag lämnade in en av grupperna till administrationen idag. Klara! Men jag har påbörjat den andra gruppens tentor och betat av hälften – tjugo tentor kvar. Fick ett mail om att alla tentor skulle vara klara på fredag kl. 09.00 vilket ökade mina stresspoäng, men jag har fått helgen på mig. På måndag skall de vara klara. Då har jag läst och bedömt 80 examinationer på tio dagar.

Idag hade jag sista seminariet med studenterna i Utbildningshistoria. Vi har haft fyra seminarier och det har varit mycket givande att leda kursen. Och i förmiddags hade jag genomgång av studenters enskilda seminarieuppgifter i en annan kurs.

Jag börjar bli trött nu. I morse skramlade alla mina väckningar i en halvtimme ( jag har fem stycken när jag börjar tidigt*)innan jag vaknade och när jag skulle öppna ögon gjorde det ont på ett sätt jag aldrig känt förut. Jag blinkade flera gånger och det gick över. Körde till institutionen – 🙂 Inga köer! Inga köer överhuvudtaget utom vid Norrtull. Vilken lycka! Speciellt eftersom jag var försenad redan.

En bra och givande dag på jobbet alltså!

* Klockradio, två batteridrivna klockor och två mobiler 🙂 Alla inställda på olika tider!

 Kategorier:Vardagen

Lämna en respons

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: