Gårdagens vedermödor


Ja, det låter kanske lite väl dramatiskt, men jag körde hemifrån kl. halv elva. Gott om tid, tyckte jag, då handledningen inte skulle starta förrän kl. 12. Kom till Västberga, köer … ett släp som inte fungerade stod mitt på vägen, men efter en kvart släppte kön och det var bara att köra vidare, tills nerfarten till södra länken – då blev det stopp igen. Och så gick tiden och farten var bara 30 km som högst. Mycket tung trafik av olika slag. Vid något tillfälle satt jag mellan fyra ekipage. Nåväl, väl framme till nerfarten till Solna och till höger mot Eugenia-tunneln där man knappt ser vägarna för allt vägbygge, upptäckte jag att de tagit bort en fil, så nu fanns endast en enda fil. Kom in på institutionen tio i tolv. Jag hann inte printa ut material så jag fick använda datorn i seminariesalen för de manus som skulle behandlas. Det var inte så många, men det här fick mig stressad mer än vanligt. Klockan 15 var handledningen slut och fem över tre satt nästa student och väntade på mig. Därefter skulle jag dra ut kopior, samt förbereda två ärenden som skall tas beslut på. Jag hade räknat med att köra hem efter sista handledningen, komma hem efter att ha handlat vid halvfem-tiden. Men kom hem kvart i sju.

Min planering kraschade från början till slut!

Satt mig en stund vid datorn medan maten blev klar. Jag hade inte hunnit äta sen morgonen, så det var prio ett. Och slog sen på TV för att titta på Top Model All Star, men jag slocknade kl. 21 och sov till 24. Sen gick det inte att somna om på ett bra tag. Åt och fortsatte titta på TV – någonting. Somnade vid tre-tiden och vaknade rätt sent.

Idag har det hittills varit lugnt.Kategorier:Vardagen

2 svar

  1. Haha ha… men det var strul även på T-banan igår, enligt de som åkte den.
    Men rolig kommentar!

    Gilla

Lämna en respons

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: