Valborgsmäss


Det var en helg som för mig betydde mycket för hundra år sen .. nu känns det som en övergång från vinter till vår och sommar.

I fredags hade jag handledning och ett möte med studierektorn. Jag kommer få oändligt mycket att göra i höst. Troligen mer än i början av denna termin. Jag kom hem i god tid, för att åka och handla. Men då hade det blivit så varmt så i framsätet låg kofta, vantar och halsduk som jag tagit av mig innan jag körde från SU  😉

Lördag och söndag har varit fridfulla. Det enda jag har gjort är att ha skrivit upp studenter som fått godkänt på sina kurser, från en annan lärare och funderat lite på hur en gammal kursplan skall kunna konverteras till en ny. Har inte någon undervisning förrän den 15 maj, vilket inte betyder att jag är utan arbete, men arbete av annat slag. Och kanske jag kan hinna med att förbereda ett etiskt dilemma som fokusgruppen skall diskutera i slutet av maj.

Jag hoppas få läsa italienska i sommar, om jag får plats. Gjorde en sen ansökan och har inte fått svar från institutionen än. I höst skall jag även läsa Grekiska för filosofer på kvällstid. Men det är inte säkert att jag hinner med det. Vi får se. Jag kan ju en del nygrekiska och det skulle vara kul och även värdefullt att lära sig mer om antik grekiska.

Men, vi får se!

 Kategorier:Vardagen

Lämna en respons

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: