Vill jag vara student i min undervisningssal?


En del har ställt frågan till lärare om de vill vara elever i sitt eget klassrum. Jag kan ställa den frågan till mig själv och är tveksam till att jag skall lägga upp min undervisning efter hur jag vill vara som student med mig som lärare. Och varför är jag tveksam, jo, därför att fokuset då ligger på mig själv och hur jag ser på lärare, mer än ett fokus på att inte alla upplever en lärare på samma sätt.Kategorier:Vardagen

Lämna en respons

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: