Det rasslade till


… i mailboxen i måndags och mitt nya uppdrag startade. Har förutom att läsa uppsatsmanus även satt mig in i en hel del som gäller uppdraget, en del juridik och inblick i olika system. Det tar lite tid. Och för att inte tala om att lära sig alla förkortningar.

Men det är givande.

Mycket glädjande är att jag trummat ihop sju personer som skall ingå i en fokusgrupp. Har aldrig prövat den metoden, men eftersom jag forskar på etiska värderingar, kan den fungera. Vilka värderingar kommer deltagarna in med och uppstår det en konsensus kring hur ett etisk dilemma skall lösas?

Skall bli spännande och se om det här är en möjlig insamlingsteknik. Vi får se vad jag kommer fram till eller rättare sagt, JAG får se. Eftersom det är inget som jag kan lägga ut här på bloggen.

Ingen snö idag när jag vaknade och ljusare har det blivit överlag.Kategorier:Vardagen

Lämna en respons

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: