Nya uppdrag


Har fått nya uppdrag, vilket innebär att jag inte kan hänge mig helt åt forskningen som jag räknat med. Det gör inte så mycket då dessa uppdrag kommer ge en hel del för övrigt, inte minst gällande kontakter och samarbete med andra. Det skall bli givande. Men tid kommer ändå finnas till forskningen. Just nu försöker jag landa rent mentalt, så Aristoteles´ själ får vänta .. 🙂

Till min stora förvåning började det snöa igårkväll och när jag vaknade var hela nejden vit igen. Men det är ju april!Kategorier:Vardagen

Lämna en respons

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: