Uppsats


Idag körde jag till institutionen. Det tog ett tag på grund av att ett släp hade börjat brinna, så det blev en del trafikstockning. Jag hade inte koll på att det är påsklovsvecka nu, så parkeringsplatsen var full med bilar, men jag fick en plats.

Vi på universitetet har ju inga påsklov, så idag hade jag kursen Uppsats i pedagogik II och efter det ett möte som var betydelsefullt. Jag har inte så många timmar för Uppsatskursen, men lägger ändå ut ett pass á tre timmar en gång i veckan. Studenterna måste få tillfälle att diskutera sina egna och andras uppsatser och med mig. Speciellt då det är flera som skriver på egen hand.

En bra men regnig och blåsig dag. Men känner mig mycket trött – det är inte bra att slappa sig igenom en hel helg 😉 och inte somna förrän kl. 3.00 och gå upp fyra timmar senare. Ja, då blir man trött.

Skall kolla in Top Gear och sen försöka somna tidigt ikväll! I morgon har jag en del att göra… !

 Kategorier:Vardagen

Lämna en respons

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: