Myr-räddare …


Har inte skrivit något alls idag, då inget speciellt har hänt. Om inte den stora händelsen i mitt vardagliga liv i Kavalla är att jag räddade en flygmyra från en långsam död i vår kyl. Den rörde lite på några ben och jag tyckte synd om den. Jag lyfte upp den i den ena vingen och la den på fönsterblecket och den började resa på sig och krypa sakta, men vinglig framåt. Piggnade till och flög iväg efter en stund.

🙂

För övrigt har huset fyllts av nya gäster, Kenneth och jag suttit och pratat någon timme, och huset har varit tomt ikväll på grund av att alla varit ute.

Och en liten bild från galleriet …

DSCN5081

 Kategorier:Kavalla2014

Lämna en respons

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: