Naturens krafter


Sex döda turister i Chalkidi under stormen i går natt och nyhetsrapporteringen vittnar om total förstörelse på halvön, och flera som var där, om att det var den värsta stormen. Monsterstorm. Kavala kom undan rätt bra, trots att det fågelvägen inte är så långt härifrån, men två sönderslagna bord, varav ett som stod nära räcket gick sönder och glas föll ner på marken nedanför visar ändå att det gick hett till även här. Gick ner till stan och såg ingen förstörelse alls. I morse när vi satt och åt frukost, såg Rauni ett spår som avslöjar naturens krafter. En glasskärva som skar upp barken och fastnade i trädet. Det står nog en meter från räcket och det är omöjligt att nå det.Kategorier:*Kavala 2019*, Aten, Nauplion

Lämna en respons

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: