En dag i arbetets tecken och filmvisning


Igår arbetade jag på mitt nya manus hela dagen. Det var skönt väder efter regnet. Senare på kvällen hade vi filmvisning som bygger på en bok som heter The Ten-Day Diary  – Ayvali (Kydonies) 1922. av Agapi Molyviatis-Venezis. Det handlar i korthet om växling av folk mellan Grekland och Turkiet. Återkommer längre fram om historien bakom detta. Det är en gripande och blodig historia.

Det var många som kom, vilket var mycket roligt. Prästen från kyrkan mittemot kom, samt en hel del Kavalabor. Bra för Souidiko Spiti att komma med i de här sammanhangen. Tyvärr hamnade jag längst bak och såg inte texten alls, men Elisabeth förde mig till en plats längst fram. De talar ju grekiska på filmen, men är textad på engelska.

Bilden blev inte bra, men ni ser – det är fullt.Kategorier:*Kavala 2019*, Aten, Nauplion

Lämna en respons

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: