Åska i repris


Vi kom överens om att ställa in borden i huset med tanke på att det kan hända igen. Vilket det också gjorde. Åskan kom tillbaka under några timmar och slog ner ovanför oss under någon timme med jämna mellanrum. Den var relativt urladdad och vinden var inte stark som på småtimmarna. Innan den kom närmare satt vi under jalusin på takterrassen och hörde regnet smattrade ovanför oss. Men sen fick vi bråttom, för åska tar inte direkt god tid på sig här, utan det går snabbt att få den över sig.

När åskan tonade bort helt och hållet gick jag ut vid tolvtiden och såg att molnen som hade spruckit upp var rosafärgade med inslag av gult. Och över hustaket var det så ljust att det lyste upp marken. Har aldrig sett ett sådant fenomen och undrade vad det kunde vara. Tänker att det kanske det finns laddning kvar som skapar den där färgen och ljusa molnen, som är i kontrast med en svart himmel. Har ingen bild, då det var sent, men tror inte riktig att en bild kan fånga upp exakt som det framträdde.

 Kategorier:*Kavala 2019*, Aten, Nauplion

Lämna en respons

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: