Allt går att ordna


Det var en underbar kväll i natt och vi satt på takterrassen och njöt av värmen och utsikten. Vi gick ner till våra rum runt midnatt. Själv var jag vaken till klockan två då jag gick ut på den nedre terrassen. De blixtar vi sett tidigare ökade i styrka, samt vinden tilltog. Det lät som en liten tornado när den rev i pinjeträdets grenar. Gick in och tänkte inte så mycket på det, skrev lite, såg på Uppdrag granskning och somnade för tredje gången innan jag sett klart avsnittet.

Vaknade klockan fem på morgon, somnade om och sov till klockan åtta. Gjorde iordning frukost och gick ut på takterrassen där Laila satt vid ett av borden. Jag tänkte ställa ner mina saker på glasskivan och ropade till – Det finns inget glas. Då fick jag veta att åskan gått ordentligt precis över och vinden tagit tag i de båda stora borde och glasskivorna hade gått sönder. Alla andra hade hört både åskan och en del när glaset gick sönder. Själv hade jag inte hört någonting. Men, jag har lyckats sova mig igenom Stockholms värsta åskväder på 80-talet. Om jag sover när åskan går, vaknar jag inte. Detta händer varje gång.

Vi är många gäster nu så vad då göra när det bara finns det lilla glasbordet kvar. Skall vi äta i skift? Det behövs lite kreativitet så ordnar sig allt. Nya glasskivor kom redan på eftermiddagen, men innan dess.

Ja, bedöm själva!Kategorier:*Kavala 2019*, Aten, Nauplion

Lämna en respons

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: