Lägesrapport dag fem!


Dagarna går och något nytt blogginlägg har inte publicerats. Men det är väl så när man flyttar till en plats där man varit så många gånger och länge varje gång sen år 14. Det är sjätte året jag vistas i Kavala.  Trots att tiden har gått fort sen jag flyttade från Kavala hamn i torsdags, känns det som om jag alltid har varit här (eller i vart fall längre tid en fyra nätter). Helgen gick och i går började vardagen. Rauni och jag startade med vårt arbete redan klockan 8 på morgonen.

Jag hade ett bra förslag! Vi skulle sitta i skuggan på takterrassen. Det var svalt och skönt halv åtta, men när vi sen kom ut där med vår frukost och material, blev det alltmer blåsigare så vi fick gå ner och sätta oss inomhus precis vid dörren till den nedre terrassen istället. Det brukar alltid vara för varmt däruppe. Vi startade efter ett helt år med att börja komma in i vårt arbete, vi var på lite olika ställen i processen, men vi kom sakta men säkert vidare. Vi tog några pauser, då vi firade Evelinas födelsedag och sen lunch. Sen fortsatte vi fram till tretiden. Då hade vi fått ihop både syfte, frågeställningar och hittade bakgrundsartiklar. Bra jobbat av oss!

Det blev lite avslappnande under eftermiddagen. Nya gäster kom och det blev som det alltid blir, en hel del samtal. Något skrivande på min bok blev det inte i går. Men vi har kommit överens om att arbeta varannan dag, både med enskilt arbete, såväl tillsammans.

Kvällen gick. En av gästerna Olle bestämde sig för att gå upp till korset. Det blev lite väl mörkt, vilket han bekräftade att det blev. Men allt gick bra.

Kan inte avsluta min blogg utan bilder!Kategorier:*Kavala 2019*, Aten, Nauplion

Lämna en respons

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: