Flyttdags


Idag har jag förflyttat mig från Kavala hamn högre upp i stan, till Kavallahuset. Träffade två gäster från förra året, Laila och Ralph vilket var en positiv överraskning att de kommer vara här samtidigt som jag.

Gick till Zara och köpte en present till Elisabeth och hon blev mycket glad, vilket gjorde mig lika glad. Gjorde i ordning, packade ner det mesta och när hon kom hjälpte hon mig ner mina min väskor, och det jag samlat på mig under de här tolv dagarna. Sen gick hon upp till taxistationen och hämtade en taxi. Klockan halv tolv var jag i huset. Ställde in mina väskor i rummet och gick sen för att hälsa på Omorphi i närbutiken. Vi har inte setts på ett år, så det blev ett långt samtal. Sen gick jag dit ytterligare två gånger för jag glömde hela tiden saker jag behövde köpa. Sista gången var hennes son där.

Ja, sen gjorde jag i ordning fika och satt och samtalade med Laila och Ralph en stund, innan jag packade upp det mesta. Flyttade på skrivbordet som jag ville ha det och skrev en hel del under eftermiddagen. Än har det inte hänt så mycket, få gäster, men fler kommer.

En liten katt kom in på terrassen nu på kvällen. Tror det är en av de kattungar som föddes här förra året. Tycker jag kände igen blicken och teckningen, samt att den verkade hemtam, inte rädd och såg välmående ut. Dessutom hälsade den på mig Smal men ändå verkade den pigg. Den stannade ett tag och studerade en bagge som hamnade på terrassgolvet. Katten gick sen längs med kanten på terrassen gick runt  och försvann sen.

Ja, det var min händelserika dag :-).

 Kategorier:*Kavala 2019*, Aten, Nauplion

Lämna en respons

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: