Skrivardag


Förutom en sväng till supermarket för att köpa bröd och vatten, har jag suttit inne och skrivit hela dagen, samt levt balkongliv. Det har varit en skön dag och jag fastnade flera gånger därute. Och jag upptäckte att mina fötter, speciellt min tår, har slutat surra och göra ont. Färgen är oftast mer normal nu än vad den varit tidigare. De blir alltid bättre när jag är i Grekland. Vädret är mer stabilt. Men fötterna tar stryk i jobbet också.

Nu är det inte mer än två nätter och en hel dag kvar i hamnen. På torsdag bär det iväg upp till högre höjder.  På tal om höjder, har jag tagit en del kort på hus i gamla stan.

 

 Kategorier:*Kavala 2019*, Aten, Nauplion

Lämna en respons

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: