Allvar och kreativitet


Har inte ordnat alla foton än, men på Thasos finns också de som sover ute. Vet inte om det var någon som var hemlös, men den äldre mannen fick pengar av någon, så kanske. Han blev i vilket fall störd av en stor skåpbil som hade något aggregat på (för kylan troligen). Det tystnade till slut och han gick och la sig igen. Såg inte om han sa till. Vet inte hur de vågar sova ut – uttröttad eller trygg?

Försökte koppla av efter resan från Thasos igår, men det var en del jag behövde göra. Eftermiddagen piggnade jag till lite. En plats var tom i den hörna Rauni och jag satt och åt middag nästan varje kväll. 😦 Saknar våra samtal.

Lite samvaro på terrassen i går, med två av de nya gästerna. Alltid roligt att höra lite om vad folk gör och vad de vill i livet. Satt sen och arbetade en stund men tröttheten tog till slut över. Jag började läsa en bok i sängen, men bokstäverna flöt ihop och till slut somnade jag. Sov till kl. 6 i morse och var hungrig.

Jag har lite rolig humor, men när Thassos II kom till hamnen, såg det ut på detta viset. Det ena var att det stod en enda liten bil. Det andra att två bilar stod i vägen. Vad gör man då? Jo, man flyttar helt enkelt färjan lite åt ena hållet eller backar den. Och efter en hel del trixande löste de situationen.

DSCN1591

 

 Kategorier:Kavalla 2018

Lämna en respons

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: