Sista dagen i Grekland …


… för den här gången. Har mycket kvar att se och utforska, samt mer tid att vistas i den grekiska vardagen.

I morse efter frukost bestämde jag mig därför för att ta en taxi till arkeologiska museet som ligger nära Vita tornet. Och det hade tre olika utställningar. Den sista gick jag snabbt igenom då jag var ganska trött vid det laget. Men det är ett fint museum och jag har nu en hel del fina bilder, samt tre böcker som jag köpte i deras shop. Jag fick hjälp av en anställd att fånga en taxi på gatan, vilket var supersnällt. Det fanns ingen hållplats utanför som t.ex. vid Plateia Aristotelous. Förklaringen är att det är för stora gator. Åkte dit klockan kvart i tio och var hemma igen kvart över tolv. Det tog ett tag att gå igenom alla tre utställningarna. Det var tack och lov inga köer, som i mellandagarna.

Som vanligt är jag restriktiv med att visa bilder från museerna, då jag inte vet om det är tillåtet. Även om jag inte använder dessa i kommersiellt syfte. Här är några bilder från utsidan.

 Kategorier:Kavalla 2018

Lämna en respons

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: