Trollets återkomst


Det har gått troll i min vistelse den här gången. Det jag trodde var historia, återkom med andra personer. Jag borde ha stannat på Thasos till idag (övervägde det), men det är lätt att vara efterklok när man inte lyssnar på magkänslan. Nåväl! Nu är snart min vistelse i Kavala över. Om några timmar åker jag till Drama och sover över där för att ta tåget till Saloniki i morgon förmiddag. Slipper stressen på morgonen, då jag bor på ett hotell nära järnvägsstationen.

Men det känns lite sorgligt att lämna Kavala. Har varit här i nästan sju veckor. En lång tid! Skriver ett brev om min vistelse i ett annat inlägg.

 Kategorier:Kavalla 2018

Lämna en respons

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: