Hem från Thasos


Vaknade kvart över fem i morse, gick ut en stund på balkongen och frös en aning. Märklig upplevelse när dagarna har haft upp till 32-33 grader som har känts som 36-37 mitt på dagen. Men det blir varmt snabbt, så när jag väntade på taxin till Skala Prinou kl. tjugo över nio frös jag inte längre. (Tog taxi eftersom KTEL hade en tur 6.30 och en 10.10. Och båten gick 10.30)  Samma taxichaufför som igår och jag samåkte med en grekiska. De pratade hela vägen – jag begrep inte ett dugg, men roligt var det. Och när jag gick ur taxin så blåste det utav bara xxxx. Hur skall nu detta gå, tänkte jag. Men båten såg inte ut att gunga. Köpte biljett och gick på. Väntade och var lite orolig, för hur det skulle bli längre ut. Till slut kom vi iväg och visst kändes det, och snedsteg var inte ovanliga. MEN, det var inget – Sen när vi var halvvägs till Kavala blev det lugnt. Jag satt dock i solen i en timme och en kvart, så jag blev ganska trött. Det blåste hela tiden. Börjar få lite smak för sjön faktiskt. Inte bara att se ut över havet utan faktiskt befinna mig på det. Iaf på ett innanhav på sommaren 🙂 ). Båten lade till kvart i tolv och tio över tolv stack jag nyckeln i låset, efter samåkning. Då jag hade vinkat och taxin stannade för några unga kvinnor. Men jag ropade … så det var inga problem.

Skönt att komma hem igen, men det var inte någon känsla ”Åh, vad skööönt det är att komma hem?” Det visar väl att jag hade det bra på Thasos. Kavala får akta sig, så hon inte åker ner på andra plats 🙂 .

På väg ut från Thasos hamn!

Nya gäster har kommit till huset och jag gick och hälsade på dem i köket respektive på andra terrassen. Trevliga!

Nu måste jag upp och hänga tvätt.Kategorier:Kavalla 2018

Lämna en respons

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: