Nu är det fredag igen


Tiden går och ändå har jag två veckor kvar i Grekland innan jag måste ta flyget hem. Vad har hänt sen sist då? Egentligen ingenting. Så vad skall jag då skriva om. Hur det är när ingenting händer!? Bättre att ställa frågan vilken känslan är när ingenting händer. Är på sånt här humör idag. Fortfarande ganska rastlös, men för trött att göra något åt det. Kom aldrig i väg till Alexandroupolis idag. Ett för stort företag. Sen har jag fått veta att tre gäster kommer på torsdag och skall bo på nedre våningen, två som känner varandra och en som kommer ensam. Elisabeth sa att när jag åker är det bara fyra gäster till den 23 augusti. Det kunde vara värre alltså. Men sista veckan kommer vara sju gäster. Jag åker dock till Thasos på torsdag och planerar åka hem på lördagen. Då får jag se om jag stannar i huset till den 7 augusti eller gör något utanför det. I och för sig är det bara tre dygn det handlar om och det skall jag väl klara av att skrota omkring ensam i värsta fall.

Igår upptäckte jag att min kamera har 4k. Fråga mig inte riktigt vad det betyder rent konkret men det är bildkvaliteten. Inställning på fine gör att ljus och skugga visas tydligare. Men jag klarar inte riktigt av den än, trots auto. Kanske är det något annat jag måste ställa in. Är ju ny på kameran, så det är inte konstigt. Avancerad typ i jämförelse med min 14 år gamla Nikon – en liten fyrkantig sak.

Väntar på blodmånen, men det är moln som skymmer just nu kl. 22.30. Det skall synas 23.00 här, men vi får se hur det blir.

 Kategorier:Kavalla 2018

Lämna en respons

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: