Landssorg i Grekland


Sen igår har det brunnit i Rafina och Mati utanför Aten. Fruktansvärda tragiska händelser med många döda och totalförstörda byar, bilar och mycket som det inte går att sätta ord på. Jag såg bilderna i tidningarna och jag klarade inte riktigt av att ta in det. Kände en sorg över att se denna förstörelse i eldslågornas framfart, människor som blev instängda på en strand mellan två bränder och genom att de kramade om varandra förstod att slutet var nära. Bilderna är helt enkelt så outhärdliga att man måste hålla det ifrån sig, men det är svårt. Vår gemensamma middag fick oss att få lite avstånd till det, men sen kom det över oss när någon påminde.

Landssorg är utlyst i Grekland!

Grekland

Se länk

 Kategorier:Kavalla 2018

Lämna en respons

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: