Dag 16:2 – Ny statsdel


Jag går igenom statsdelarna en efter en, men här ska jag stanna i drygt tre veckor och sen blir det svenska huset igen. Blev riktigt överraskad både över den lilla studion och utsikten. Studion är väl planerad och allt finns. Värdinnan är trevlig och hjälpsam. Bor i lägenheten bredvid. Känns tryggt. Trappuppgången är inbjudande och det finns en hel del blommor. Välkomstpresent – En flaska vitt vin Mantineia.

Nu har jag nästan packat upp allt, druckit kaffe och botaniserat i närbutiken. Den har så gott som allt, t.o.m. hör och häpna – cigaretter. Nu behöver man inte gå ner till stan då de eller något annat är slut.

Så några bilder av närområdet.Kategorier:Aten, Saloniki/Kavala 2023

Lämna en respons

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: