Dag 16:1 – Blixt, dunder och ösregn


Skrev inget igår. Inget hände. Mulet, blåsigt och fuktigt. Trött av lufttrycket. Idag blixt och dunder. Men jag hann gå ner och växla pengar innan ösregnet kom över oss. Åskan kom från havet, men den är än så länge rätt snäll. Men, som sagt det är bara att ta på sig höstkläderna igen och mössa på huvudet. 🙂

Foto av Philippe Donn pu00e5 Pexels.com

Om några timmar ska jag byta stadsdel. Hör och häpna. Igår såg jag att utanför skolan finns Pl. Neapolis. Och jag som skriver nästa manus om just den tiden då Kavala hette Neapolis. En annan lite lustig sak är att nu bor jag i nr 11 och ska bo i nr 11. I Aten bodde jag iofs i nr 10, men det är nära nr. 11 iaf. 🙂 När jag bor i Huset är det nr 13, och på Anatolia nr 13. Och det är endast slumpartat. Men båda dessa nummer är turnummer.

Skulle inte ha utmanat ödet. Åskan börjar bli lite ilsken nu.

PS! Fotot är inte från Kavala 😉Kategorier:Aten, Saloniki/Kavala 2023

Lämna en respons

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: