Lördag i Kavala


 

DSCN0737

Efter regnet och solen tittar fram!

Från genommulet och regn till uppklarnande under kvällen, till en ny dag och kvicksilvret som sakta kryper sakta över 30 graders strecket och är just nu på 34 grader. Men det känns varmare! Fartyget som varit i hamn i flera dagar, har nu försvunnit och motorerna hörs inte längre. Stillheten breder ut sig nu när Vladimir har blivit klar med sitt lördagsarbete. Men nu är det för varmt på terrassen. Sitter på rummet med fönstret öppet (med risk för att bevingade odjur kommer in) och dörren mot korridoren nära badrummet. Hoppas på ett genomdrag. Trots att det är rätt svalt i rummet om jag jämför med rum mot trädgården.

Hamnade i idétorka igår. Men nu tror jag en idé kan vara något att fortsätta med. Fast egentligen skulle jag vilja börja på något nytt. Men kan inte komma på något – Inte än! Lyssnar på Για ένα τανγκό-Χάρις Αλεξίου och hoppas på att inspirationen av en tango på grekiska skall ge mig superinspiration.Kategorier:Kavalla 2018

Lämna en respons

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: