Söndag i Kavala


Satt på uteplatsen klockan sju i morse och det var tyst. Ingen trafik, inte någon levande varelse i sikte, utom en osynlig fågel som kvittrade. Det är söndag i Kavala och då är morgonen som midsommarafton i Stockholm. Öde!

Har gått en runda. Träffade på den lilla kattungen från igår och hon kom fram och hälsade. Men hon var inte på lekhumör, så hon gick vidare. Och jag också! Gick runt ett varv för att se ut någon bra plats på stranden. Nej, har inte gett upp än.

Sitter och skriver, inget mer idag!

Några bilder från de senaste dagarna, som jag redigerat.Kategorier:Kavalla 2018

Lämna en respons

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: