Ljuvlig kväll


Har arbetat hela dagen med dörren öppen för att släppa in värmen, för lägenheten är på markplan och någon sol letar sig inte in från fönstren som vätter mot trädgården (har inte bilder på den). Men också för att jag vill ha kontakt med yttervärlden medan jag skriver. Fick veta idag att växtligheten är 30 år gammal och även trädet ovanför den (bilder nedan). Som mest har det varit 32 grader och nu är det 24 grader när klockan är tjugo i elva. Det är vindstilla! Jag börjar trivas riktigt bra n. Var lite rastlös de första dagarna, men idag är jag mer avslappnad.

 Kategorier:Vardagen

Lämna en respons

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: